Cosul meu
0
0,00 LEI

Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

Termeni si conditii

Site-ul www.magiafirelor.ro, numit in continuare MagiaFirelor.ro, este proprietatea SC L&I CONSULT SRL cu sediul in Aleea Muscel, nr. 12, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, J12/3179/2008, CUI/CIF: 24246143.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. MagiaFirelor.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

MagiaFirelor.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul MagiaFirelor.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei MagiaFirelor.ro fara acordul prealabil scris al acesteia. 

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre MagiaFirelor.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Sitto sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru. 

1. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului MagiaFirelor.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea MagiaFirelor.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MagiaFirelor.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului MagiaFirelor.ro numai in limitele metionate in prezentul document. 

2. Produsele si serviciile oferite de MagiaFirelor.ro, politica de preturi
MagiaFirelor.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul MagiaFirelor.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv MagiaFirelor.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.
Preturile prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari MagiaFirelor.ro in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari MagiaFirelor.ro. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

MagiaFirelor.ro nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia MagiaFirelor.ro de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul MagiaFirelor.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, MagiaFirelor.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul MagiaFirelor.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. MagiaFirelor.ro si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul MagiaFirelor.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau onlie, prin card. Detalii suplimentare despre modalitatile de plata regasiti in pagina Livrare si Plata.


4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmei de curierat rapid DPD. 

Detalii suplimentare despre livrare regasiti in pagina Livrare si Plata.

5. Garantia produselor
Sitto ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate 
Clientul poate denunta unilateral contractul cu MagiaFirelor.ro fara a invoca un motiv, in termen de 30 zile, numai in scris si poate returna produsul sau produsele comandat(e) la adresa MagiaFirelor.ro, singurul cost suportat de catre client fiind transportul coletului returnat.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email intentia de a returna un produs/mai multe produse. 

Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, neuzat, zgariat etc, in ambalajul original, cu accesoriile aferente. ATENTIE - produsele returnate trebuie reambalate. De ex.: cutiile de pantofi trebuie puse in alte cutii mai mari, astfel incat ambalajul initial sa fie in stare perfecta. In caz contrar, daca produsele nu sunt ambalate corespunzator, ele pot fi reexpediate clientului. 

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. NU acceptam retururi prin Posta Romana! coletele NU vor fi ridicate de la Posta. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. 

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv. 

MagiaFirelor.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. 

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul MagiaFirelor.ro este gazduit de serverele unei terte societati. MagiaFirelor.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. MagiaFirelor.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului MagiaFirelor.ro. MagiaFirelor.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul MagiaFirelor.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Politica de confidentialitate
MagiaFirelor.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre MagiaFirelor.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre MagiaFirelor.ro nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa dpo@magiafirelor.ro.

Detalii suplimentare puteti citi in pagina Politica de confidentialitate.

9. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe MagiaFirelor.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului MagiaFirelor.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.